Presa de pe bulevardul PLDM

Partidul Democrat urmeaza sa inainteze candidatul la functia de premier, dupa care Timofti trebuie sa emita decretul privind desemnarea oficiala. Exercitarea dreptului PD privind propunerea candidatului, un drept castigat in baza principiului vehiculat si utilizat de PLDM din 2009 pana acum, nu este pe placul liberal democratilor si nici pe placul condamnatilor rataciti prin Germania. Astfel, vedem un “protest” al presei de partid, precum si cateva masuri stradale.

Sa nu credeti ca deranjeaza pe cineva inaintarea lui Plahotniuc, Candu sau alt candidat de la PD. Toti “parazitii proletari” sunt deranjati ca PLDM nu va mai detine controlul asupra Guvernului. Vor pierde in februarie Curtea de Conturi, CEC, CCA si alte institutii. Anume pierderea influentei este cea mai mare problema a hotilor verzi, nu candidatul.

Haideti sa facem o mica analiza a presei de partid, finantata in mare parte din banii furati de la BEM:

Ieri, siteul PLDM, numit anticoruptie.md, care in mare parte a bagat numai stiri despre apropiatii PD si nimic despre hotii din PLDM, a publicat in graba un articol despre “pacatele celor 7 plecati din PLDM”. Articolul este unul sec. Nici macar un pacat descris acolo nu a fost inteles in urma lecturii. Probabil nici autorul nu a inteles ce scrie. El doar a facut in graba un articol prin care sa ne spuna ca deputatii sunt cu probleme si de aia vor sa ramana la putere. Oare pana ieri nu au avut pacate? De ce nu s-a scris nimic despre ele? Era interzis, pentru ca erau din PLDM?

Un alt portal, respectat pe vremuri, este zdg.md. Desi jurnalistii considerau pana nu demult ca Usatii este de mana cu gruparile mafiote, acestia au inceput sa-i dea crezare si chiar deja-l citeaza in stirile lor. Foto:

Daca ati observat, aceste portaluri, alaturi de Unimedia, Agora, ZiarulNational, Jurnal.md si TV, sar in sus la fiecare afirmatie despre Plahotniuc. Pentru ei nu mai conteaza daca cele spuse sunt corecte sau daca nu ating demnitatea cuiva. Conteaza doar sa-l denigreze pe Plahotniuc in cel mai grotesc mod. Presa PLDM roade ciolanul si castiga bucata de paine aruncata de PLDM si Filat.

Mai nou, au devenit subiecte de presa si aberatiile unui “milionar”, pe nume Varanita. Acesta a iesit la microfon si a spus ca Plahotniuc nu a permis institutiilor de stat sa cheltuie milioane de lei pentru cursurile predate de acest profesor, ca mai apoi sa iasa in fata presei si sa spuna ca cineva l-a amenintat cu moartea. Presei verzi doar asta mai lipsea, asa ca a inceput sa improaste cu rahat si acuzatii ca anume cineva este implicat in organizarea unor astfel de atentate. Cat de josnic, cat de neprofesionist!

Azi dimineata am ramas dezamagit si de Agora.md. Acest site se pornise sa fie unul corect si impartial, insa genele lui Darie, fost consilier al lui Filat, nu i-au permis sa-l lase pe fostul sef nesatisfacut, asa ca au bagat repede o parodie despre Plahotniuc, inregistrata de un oarecare de pe facebook. Zdarova Natasha, adio presa buna!


Eu credeam ca aceste subiecte sunt de cancan, bune de publicat in presa galbena, insa vad ca rozatoarele de ciolan verde nu s-au ferit sa o prelucreze. Pacat.

Dupa cum am scris mai sceis, politicienii anti-PD sunt impotriva faptului ca nu vor mai detine controlul, iar presa de partid tin chilotii acestor javre politice. Trageti cu ochiul peste portalurile afiliate PLDM-lui si o sa va convingeti singuri.

Tot la subiect, ieri liberalul V. Munteanu spunea in direct la ProTv ca PLDM are vreo 20 de institutii media care ataca tot in stanga si dreapta. Sa stiti ca liberalul are dreptate, desi tot liberal-democratii striga la cineva ca este mogul. Dragilor, Filat este mogulul, iar voi faceti jocul lui de dragul oaselor bune de ros. Ati pleofturit presa cum ati putut. Acum increderea in sursele media este mai joasa decat in Politie.

Vai de steaua voastra, dragi jurnalisti ai PLDM. O sa vina si ziua cand se vor termina banii de la BEM. O sa vad atunci cum o sa urlati a foame!

sursa: gandrabur.net

About Author

admin