Președintele PCRM afirmă că rolul Diasporei trebuie reevaluat: Cum să ne hotărască soarta acei care de 15 ani nu sunt în țară?

Liderul PCRM, Vadimir Voronin, consideră că rolul Diaporei în alegerile din Moldova trebuie reevaluat. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Moldova 1.

“Cum să ne hotărască soarta acei care de 15 ani nu sunt în țara? Aceștia să ne hotărască viitorul?”, a declarat Vladimir Voronin.

Șeful comuniștilor insistă ca moldovenii plecați din țară, dar care vor să voteze, să o facă în Republica Moldova. El a adus aici drept exemplu Statul Israel, unde, potrivit lui, cetățenii sunt obligați să fie în țară în timpul scrutinului.

Liderul PCRM a mai spus că alegerile din 24 februarie trebuie repetate, deoarece PSRM a fost finanțat ilegal cu bani veniți din Federașia Rusă.

Noi nu trebuie să vorbim despre alegeri anticipate, dar despre alegeri repetate. Cine a finanțat PSRM? Alegerile trebuie repetate! Categoric! Să întoarcă la varianta zero și de petrecut în noiembrie numai alegeri repetate și de introdus urnele electronice”, a mai spus Voronin.

About Author

admin