Proiecte de importanță vitală pentru Moldova, inclusiv din domeniul energetic, vor fi examinate prioritar de către USAID


Președintele Parlamentului Andrian Candu a avut o întrevedere cu Brock D. Bierman, Șef al Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

În cadrul întrevederii, președintele Parlamentului a solicitat suport pentru teme de importanță vitală cum este securitatea energetică a Republicii Moldova, dar și alte domenii de dezvoltare. Brock D.Bierman s-a angajat, la rândul său, în regim prioritar, să examineze solicitările și să fie identificate soluții pentru dosarele prezentate.

Părțile au discutat, de asemenea, despre dezvoltarea micului business și reformele promovate de autorități în acest sens, cooperarea cu societatea civilă, dezvoltarea mass media locală și posibile facilități pentru aceasta.

Șeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Brock D. Bierman, este descendent din Republica Moldova și a avut dintotdeauna o contribuție aparte în sprijinul reformelor democratice și a proiectelor de dezvoltare a țării noastre.

About Author

admin

  • Grișa Papuc

    Apoi totuși cine-s acei ce lupta cu influenta rusa din RM, PD sau PL-ul unionist? Nu stiu cum balanta inclina decisiv in favoarea PD si care-și croieste substanta la temelie ce merita sustinere din partea societatii pro Europene.

  • Victor

    In timp ce Maia si Nastase merg si miorlaie prin diferite tari, guvernarea reuseste sa obtina sutinere si suport de la partenerii externi.

  • Silvia Tătaru

    Moldova are acum nevoie de susținere ca niciodată și sunt sigur că o va primi, pentru că Moldova s-a desemnat corect ca un partener de încredere și o țară ce ar o guvernare ce în serios face succese în reformare și dezvoltare.