Protest penibil PPDA-PAS-PLDM: vreo zece oameni au manifestat astăzi în fața comisariatelor de poliție (FOTO)

Așa-zisa mișcare de rezistență a PPDA-PAS-PLDM este bicisnică și se umple de penibil. Liderii celor trei formațiuni au reușit să adune, astăzi dimineața, doar vreo zece oameni, la protestele din fața comisariatelor de poliție.

Oamenii au tratat cu indiferență acest spectacol jalnic și doar câțiva boschetari și-au manifestat interesul față de aceste evenimente. Iar unii trecători nu au ezitat să huiduiască protestatarii din PAS, PPDA și PLDM.


Și luni, 9 iulie, la protestul de pe bulevardul Ștefan cel Mare, pe segmentul din fața Primăriei Chișinău, organizat de aceleași formațiuni, au participat câteva zeci de oameni, conduși de Maia Sandu. Aceștia au mers în cercuri de la un capăt al străzii la celălalt, pe zebră, creând impedimente pentru mii de locuitori ai orașului.

Amintim că PPDA, PAS și PLDM cer validarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase, după ce instanța a stabilit că atât Năstase, cât și contracandidatul să din turul doi, socialistul Ion Ceban, au făcut agitație electorală și nu a validat rezultatele alegerilor, pentru încălcarea legislației.

sursa: today.md

About Author

admin