Renato Usatîi va avea o noapte albă! La ora 19:30 aflăm cum și de ce a încercat să-l omoare pe Gherman Gorbunțov

O nouă investigație privind tentativa de asasinare a omului de afaceri Gherman Gorbunțov urmează să fie publicată în aceasta seară. Anunțul a fost făcut de către noul proiect de investigații Zeppelin Investigation, care în ultima periaodă a publicat mai multe teasere ale filmului. Filmul îl vizează pe liderul „Partidului Nostru”, primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi.

Investigația, care va fi lansată azi, la ora 19:30, va fi o continuare a unei alteia, cu acelaşi nume, „Asasin în lege”, din noiembrie 2014.

În teaser-urile distribuite pe reţelele de socializare, ținta lui Renato Usatîi, Gherman Gorbunţov, susţine că „Personal m-a comandat domnul Usatîi, desigur”.

Despre lansarea filmului „Asasin în Lege. *ERATA”, a anunțat și portalul de știri, independent.md, portal care a fost cumpărat de către Renato Usatîi de la activistul Platformei DA, Alex Cozer. Redactorii de la independent.md sugerează să tragem atenție sporită la denumirea filmului. Filmul care va fi lansat azi la ora 19:30, ar fi o continuare a unei alte investigații, cu acelaşi nume „Asasin în lege” din noiembrie 2014.

În unul din teaser-urile publicate pe zeppelin.md, apare și hoțul în lege Ion Druță, alias Vanea Pisateli. În această secvență video, Pisateli povestește despre relația sa cu Renato Usatîi și promisiunile făcute de politician pentru el, precum și alți lideri ai lumei interlope, potrivit telegraph.md.

„Asasin în Lege. *ERATA”, azi la ora 19:30!

About Author

admin