Reţinut în flagrant în timp ce vindea motorină ilegal (VIDEO)

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 37 ani, a fost surprins în flagrant de către ofiţerii de investigarea fraudelor economice ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, comercializând ilegal motorină la staţia terminus al rutei 129, pe strada Codrilor din or. Durleşti. Astfel într-un microbus de model Iveco Daily au fost depistate patru cisterne a câte o tonă fiecare, în care se afla motorină. Acestea erau camuflate şi dotate cu utilaj special de alimentare a unităţilor de transport.

Totodată, poliţiştii au găsit înscrisuri de cironă privind evidenţa vânzărilor şi cantităţile de motorină transportate din regiunea transnistreană. Respectiv, bărbatul n-a putut prezenta niciun act de provenienţă sau vreun document legal ce i-ar permite desfăşurarea genului dat de activitate. E de menţionat că, individul a manifestat un comportament neadecvat în timpul controlului, fiind solicitat la faţa locului un echipaj 902 al Batalionului Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, precum şi grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Buiucani.

În context, suspectul riscă să fie cercetat penal pentru „practicarea ilegală a activității de întreprinzător”, care prevede amendă în mărime de la 20 000 lei până la 40 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 200 de ore.

About Author

admin