Șalaru: Mihai Moldovanu a șantajat-o pe Silvia Radu să nu mai demită oameni din PL

Șeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei, Mihai Moldovanu, a șantajat-o pe Silvia Radu cu demiterea lui Dorin Chirtoacă și provocarea alegerilor locale anticipate. Declarații în acest au fost făcute de către președintele Partidului „Unității Naționale”, Anatol Șalaru, în cadrul unei emisiuni de la postul TVR.

Potrivit lui Șalaru, după ce mai mulți liberali au fost dați afară de la primărie, Moldovanu a încercat s-o oprească, amenințând-o cu alegeri anticipate.

„Am vorbit cu unii consilieri municipali care mi-au spus că Mihai Moldovanu i-a spus Silviei Radu: Dacă mă dai pe mine afară, dacă dai afară oamenii din PL, atunci noi îl vom pune pe Dorin Chirtoacă să-și dea demisia, ca să provoace alegeri anticipate și atunci tu nu te vei mai regăsi în primărie”, a declarat Anatol Șalaru, citat de deschide.md.

Amintim că mai mulți exponenți ai PL au fost demiși pentru incompetență, nerespectarea atribuțiilor de serviciu, dar și pentru suspiciuni de comitere a unor ilegalități.

Totodată, Președintele PUN este de părere că prin decizia sa de a pleca din funcție, Chirtoacă nu face altceva decât să aducă socialiștii la primărie.

sursa: today.md

About Author

admin