Salubrizarea de toamnă! Ion Ceban: În continuare, chemăm pe toți cei care doresc să ne susțină în campaniile sociale ale primăriei – să o facă

Circa 250 de persoane au colectat și evacuat astăzi 12 rute de gunoi în cadrul Campaniei de salubrizare de toamnă lansată de Primăria Chişinău.

Salubrizarea teritoriului capitalei a prevăzut colectarea deșeurilor și frunzișului din zonele verzi ale aliniamentelor stradale de pe str. Burebista (în prejma Institutului Mamei și Copilului), str. Grădina Botanică, str. Grenoble, 165/3, str. Andrei Doga, 26-32, str. Onisifor Ghibu 8-10, str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, 14 (terenul de sport), a albiei râulețului Durlești, precum și salubrizarea terenului din preajma Liceului Teoretic „Nicolae Sulac”.

La acțiune au participat și cetățenii urbei, care s-au alăturat la curățenie, în sectoare, conform domiciliului, alături de reprezentanții preturilor.

,,Mulțumesc tuturor pentru implicare la salubrizarea orașului! Astăzi ne-am convins că suntem uniți și suntem echipă. Angajații preturilor, ai instituțiilor educaționale, direcțiilor, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și locuitorii capitalei au ieșit pentru a face curat. Și unii membri ale partidelor s-au alăturat campaniei. Anul trecut am organizat zeci de astfel de acțiuni, iar după campania de salubrizare, urmează cea de plantare a arborilor pe întreg teritoriul Chișinăului. În continuare chemăm toți cei care doresc să susțină campaniile sociale ale primăriei care au ca scop schimbarea Capitalei!”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul general Ion Ceban.

De menţionat că şi pentru perioada următoare, în cadrul Campaniei de salubrizare de toamnă, APL Chișinău a planificat acțiuni cu participarea comunității, agenților economici, ONG-uri etc. de salubrizare a parcurilor, zonelor verzi, a curților de blocuri din sectoare, a teritoriilor instituțiilor publice, precum și plantarea arborilor și arbuștilor în oraş.

About Author

admin