Sfatul unui europarlamentar pentru Igor Grosu, care afirmă că acesta nu e de la PPE: Sunt deputat din partea marii familii a PPE. Igor Grosu ar trebui să-și cunoască membrii familiei


Un deputat din Partidul Popular European (PPE) îi împrospătează memoria secretarului general al Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, care a spus că membrii europarlamentarii, care au mers în vizită la primarul de Orhei, Ilan Shor, nu sunt din PPE.

„Numele meu este Tomas Zdechovschy și eu sunt deputat în Parlamentul European din partea marii familii a PPE. Familie la care aparține și Igor Grosu. Cred că el ar trebui să-și cunoască membrii familiei”, a scris parlamentarul într-un comentariu la stirea publicată de portalul deschide.md.

Amintim că cinci deputați din Parlamentul European, membri ai PPE, au venit la Orhei, la invitația partidului condus de primarul orașului, Ilan Shor. Fiind solicitat să comenteze această vizită, Igor Grosu a declarat pentru deschide.md că nu este vorba despre o delegație a PPE. ”Din informațiile noastre, ei nu sunt de la PPE, ei sunt într-o vizită privată”, a declarat Grosu.
Screenshot_20

sursa: today.md

About Author

admin