Show ieftin al consilierilor lui Usatîi, care au anunțat greva foamei // Le-au adus mâncare de la supermarket (VIDEO)

Show ieftin al consilierilor lui Usatîi, care au declarat ieri greva foamei. Deși au promis că nu vor pune mâna pe mâncare până vineri, noaptea, aceștia au primit pungi pline cu produse alimentare, aduse de activiștii Partidului Nostru. Acest lucru rezultă dintr-un video difuzat pe ziarulnational.md.

Sursa citată a anunțat că a primit imaginile video în această dimineață și în ele sunt surprinse două persoane care țin în mâini câte două pungi cu alimente cumpărate de la supermarket. Aceste persoane au intrat în sediul Primăriei Bălți, acolo unde se află reprezentanții „Partidului Nostru”, care au spus că nu părăsesc sediul administrației publice locale.

De menționat că reprezentanții partidului lui Renato Usatîi au anunțat că nu vor părăsi sediul Primăriei Bălți până vineri, 19 ianuarie, când urmează a fi pusă la vot inițiativa de organizare a unui referendum privind demiterea primarului de Bălți Renato Usatâi.

sursa: politics.md

About Author

admin

  • Marcel

    Spectacol pentru prosti. Era si evident ca ei nu vor renunta la mincare, in schimb pentru ceea ce fac, ei inca vor mai primi si bani de la Usatii.

  • Grigore Petrov

    mdea… ceea ce și trebuia de demonstrat! partidul unui balabol procedează fix ca însăși balabolul

  • Jora

    La actorie cei din PN sunt cei mai buni! 🙂 🙂