Silvia Radu, alături de semaforul inteligent instalat prin ultima dispoziție a sa în calitate de primar interimar. Vezi ce mesaj are pe tricou!


Veste bună pentru locuitorii Capitalei! La intersecția străzilor Petricani și Șoseaua Balcani a fost instalat un nou semafor inteligent. Amintim că o dispoziţie în acest sens a fost semnată de Silvia Radu, înainte de a-şi anunţa suspendarea din funcţia de primar interimar de Chişinău.

“Am promis, s-a făcut. Un nou semafor inteligent la intersecția străzilor Petricani și Șoseaua Balcani. Ultima dispoziție pe care am semnat-o în calitate de Primar General Interimar a fost cea de montare a acestui semafor. Iată, că proiectul meu a fost dus la bun sfârșit și pentru asta le mulțumesc celor din aparatul Primăriei”, a postat Silvia Radu, pe Facebook.

Candidatul independent la funcţia de primar al Capitalei a mai scris că locuitorii municipiului au nevoie de fapte, nu de vorbe goale. “Fapte nu vorbe. Administrație nu politică. Dacă aceste două principii sunt respectate, cetățeanul are cel mai mult de câștigat”, a mai scris Silvia Radu.

sursa: hotnews.md

About Author

admin