Silvia Radu pleacă de la primărie: Am făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității mele. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile


Silvia Radu a anunțat că-și încheie activitatea la Primăria mun. Chișinău. Într-o postare pe Facebook, fostul edil interimar scrie că a depus toate demersurile în acest sens, menționând că a fost experiență utilă.

„Astăzi am făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității mele în Primăria Municipiului Chișinău. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am muncit în aceste luni, uneori zi și noapte. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile și în care am avut ocazia să cunosc mai bine locuitorii Chișinăului”, a scris Radu pe Facebook.

În aceeași postare, Radu le-a mulțumit cetățenilor Chișinăului care s-au prezentat la vot și care au avut încredere în ea. Totodată, Silvia Radu a îndemnat locuitorii orașului să ceară de la viitorul primar să lase politica la o parte și să se ocupe de schimbările în Capitală.

„Îmi doresc foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, pentru asta am candidat și pentru asta am muncit în cele 5 luni ca primar interimar. Cetățenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului.

Voi continua să sprijin modernizarea capitalei și în activitățile mele viitoare, cu tot ce voi putea”, a conchis Silvia Radu.

Amintim că în urma rezultatelor preliminare ale alegerilor de ieri, în cursa pentru Primăria Chișinău au rămas Ion Ceban și Andrei Năstase. Turul II va avea loc pe 3 iunie.

About Author

admin