SIRENĂ MOARTĂ găsită în Hawai

Fotografii cu o creatură ce pare a fi o sirenă adevărată au fost publicate în presă, ca dovadă a existenţei acestor fiinţe, pe jumătate femei, pe jumătate peşti.

real_mermaids_3_04343300

Deocamdată, nu s-a dat nicio explicaţie oficială despre apariţia, la malul mării, a fantasticei creaturi, dar martorii oculari la această apariţie au relatat că oficialităţile şi oamenii de ştiinţă din Hawaii s-au grăbit să care misterioasa creatură departe de ochii publicului. Din cele mai recente informaţii reiese că presupusa sirenă a fost dusă la Institutul de Biologie Marină din Kaneohe al Universităţii Hawaii, pentru a afla originea creaturii, informează richmondeglobe.com.

cercetatori_09041900

Apariţii ale sirenelor, cât şi a variantelor masculine ale acestora sunt raportate de secole. Dacă cercetările oamenilor de ştiinţă vor descoperi că aceste fiinţe fantastice au existat sau chiar există în realitate, o asemenea descoperire ar putea să ne schimbe modul de a gândi şi cunoştinţele noastre despre lume şi viaţă.

De pildă, exploratori celebri, cum ar fi Cristofor Columb și Căpitanul John Smith, au scris despre experiențele lor în timpul explorării oceanului. Smith scrie că a văzut chiar ” o sirenă mare, cu ochii verzi şi părul lung, în 1614, în largul coastelor din Newfoundland ” și că s-a “îndrăgostit” de ea. Dar când a văzut şi jumătatea ei de peşte, de la brâu în jos …

Apariţii de sirene, vii sau moarte, au tot fost raportate de-a lungul timpului, chiar şi în zilele noastre. De pildă, în 1997, pe o plajă din Egipt au putut fi văzute ceea ce par să fi fost resturile unei sirene. Testele experţilor nu au fost însă edificatoare, dar ei nu au exclus ca misterioasa creatură să fi fost o sirenă.

Aceeasi “specie de sirena” a apărut și in Mexic și în Bulgaria: care o fi Adevărul? Avem o invazie a Sirenelor care se apropie de zonele locuite? Sau totul este o minciună?

About Author

admin