Stop fals! Premierul Filip califică informația lansată de ZdG drept manipulare: Orbite de lumânarea cu care tot caută subiecte, unele media nu văd nici lipsa de logică

Unele instituții media, fiind orbite de lumânarea cu care tot caută subiecte cu care să blameze activitatea Guvernului, nu văd nici lipsa de logică în cele publicate de către ei și informațiile pe care le prezintă. Astfel a comentat premierul Pavel Filip falsurile promovate de Ziarul de Gardă, care a scris că autoritățile de la Chișinău au anulat demersul formulat la ONU de retragere a trupelor rusești de pe teritoriul țării.

„Republica Moldova rămâne fermă şi consecventă în solicitarea sa de a include pe agenda ONU a acestui subiect, de retragere a forţelor militare străine de pe teritoriul său”, a declarat Pavel Filip, menționând că Republica Moldova a cerut o amânare tactică, dar în nici un caz retragerea subiectului.

„Cred că unele instituţii media, fiind orbite de lumânarea cu care tot caută subiecte, cu care să blameze activitatea Guvernului, nu văd nici lipsa de logică în cele publicate de către ei și informațiile pe care le prezintă. Pentru că de altfel cum poți să înțelegi că se solicită excluderea unui subiect de pe ordinea de zi care nici nu a fost inclus, de fapt”, a adăugat Filip.

Premierul a calificat informația apărut drept o formă de manipulare. Totodată, Prim-ministrul şi-a exprimat speranţa ca instituţiile mass-media îşi vor corecta greşeala şi vor veni cu informaţii obiective, pentru a nu dezinforma populaţia.

About Author

admin