Trei consilieri din cinci ai lui Usatîi din Soroca au plecat din partid (DOC)

Se răresc rândurile consilierilor raionali ai „Partidului Nostru”, condus de Renato Usatîi, din Consiliul Raional Soroca. Trei din cinci consilieri pe care îi are „Partidul Nostru” la Soroca au decis să părăsească formațiunea politică.

Este vorba de consilierii Iurie Todirean, Fiodor Romaşcan și Dumitru Palamarciuc. Cei trei nu explică, deocamdată, de ce au luat această decizie, dar subliniază că, începând de astăzi, vor activa în calitate de „consilieri independenți”.

De menționat că, în ultima perioadă, și alți consilieri aleși pe listele „Partidului Nostru” au decis să părăsească formațiunea. De asemenea, în urma crizei deșeurilor de la Bălți, și-a dat demisia și viceprimarul municipiului, Igor Șeremet.

Amintim că, la finele lunii decembrie 2017, și Serghei Pcela, şeful Direcţiei Reparaţie şi Construcţie Drumuri din Bălţi, și-a anunțat demisia. Decizia a fost luată, de asemenea, după scandalul privind evacuarea deșeurilor din Bălți. Acesta îl acuză într-o scrisoare pe Renato Usatîi de faptul că problema a apărut din cauza „luptei politice” a primarului, care „conduce” orașul prin intermediul aplicației Skype.

Anterior, Renato Usatîi a acuzat guvernarea că i-ar „distruge” partidul.

sursa: ziarulnational.md

About Author

admin