Un grup de tineri i-au adus scutece lui Andrei Năstase // VIDEO

CurulUdNuArde. Se pare că liderul PPDA Andrei Năstase s-a convins de aceasta joi, când după toate aparențele a făcut pe el de frică, în timp ce era îmbrâncit de la tribuna unei manifestații la care a ajuns cu forța. Iar un grup de tineri, reprezentanți ai societății civile, au pus bani mână de la mână și i-au cumpărat un pachet cu scutece (apropo, de cea mai bună calitate n.red) și au mers la sediul PPDA să i le doneze.

Doar că Andrei Năstase n-a vrut să iasă să primească donația (probabil încă nu i se uscaseră pantalonii), astfel că l-a trimis și de această dată pe fratele mai mare, Vasile, să-i șteargă scutecele din fața sediului.

După cum o demonstrează și un filmuleț video plasat pe Youtube, Vasile Năstase se pare că este deprins să șteargă „rahatul” din urma fratelui său mai mic. După un schimb de replici cu tinerii, în care s-a prefăcut deranjat (sau poate îi era și lui rușine de ce-a făcut fratele său mai mic n.red) a luat pachetul cu scutece și a dispărut din fața camerei de luat vederi.

Nu ne rămâne decât să sperăm că scutecele au ajuns la destinație și că Vasile Năstase nu și-a oprit „otkat” din cadoul pe care i l-a făcut poporul „liderului național”.

Amintim că ieri dimineață, Andrei Năstase a fost imortalizat cu pantalonii uzi după ce a fost îmbrâncit de un grup de oameni care manifestau pașnic în favoarea modificării sistemului electoral. Acesta a încercat să ajungă cu forța la tribună, dar a fost oprit de combatanți și trimis înapoi de unde a venit. Iar când a dat ochii cu mulțimea înfuriată, Andrei Năstase  a udat pantalonii ca să n-o pățească mai rău. Or, așa cum au remarcat și tinerii din societatea civilă CurulUdNuArde.

sursa: democracy.md

About Author

admin