VIDEO // Candidatul DA, Andrei Năstase, luat la rost de locuitorii din Băcioi: „Afară din Băcioi. Banditule…!”

Candidatul la funcția de președinte înaintat de partidul „Demnitate și Adevăr” a avut o întâlnire cu alegătorii mai puțin reușită. S-a întâmplat în suburbia capitalei, în localitate Băcioi, unde oamenii l-au făcut bandit și mincinos, precum și i-au recomandat să se întoarcă la nașul său, în Germania, notează Hotnews.md.

Scenele au fost surprinse de un internaut care a filmat ce se întâmpla la eveniment și a postat înregistrarea pe o rețea de socializare. „Afară din Băcioi. Banditule. Mincinos. Afară! Afară!”, strigau cetățenii prezenți la întâlnire cu liderul „DA”.

„Toată vara nu a venit nimeni nici cu o propunere, cu nimic. Un doi lei să dea omului pentru ceva. În Piața Marii Adunări Naționale ați dat câte 200-300 lei pe zi”, a declarat un cetățean nemulțumit de faptul că Năstase a ajuns în localitatea lor doar în campania electorală.

De asemenea, cei prezenți i-au reproșat lui Năstase faptul că acesta a creat un partid, în pofida promisiunilor că Platforma va rămâne una civică, menționând că astfel ar reprezenta interesele ascunse a unor persoane.

Liderul Partidului „Demnitate și Adevăr” a mai avut o întâlnire nereușită cu alegătorii la Moscova, unde aceștia la fel s-au arătat nemulțumiți de faptul că acesta a venit acolo.

Năstase a fost huiduit și la Chișinău, în cadrul unui masterclass care se anunța a fi despre jurisprudență, dar în care acesta a vorbit mai mult despre sine și partidul care-l reprezintă, ceea ce a nemulțumit publicul prezent.

About Author

admin