VIDEO // Soția lui Năstase nu știe când va reveni în Chișinău cu toată familia

Jurnaliștii au luat astăzi la întrebări și soțiile principalilor candidați la șefia Primăriei Chișinău. Soția lui Ion Ceban, Tatiana, a spus că a votat pentru un viitor prosper pentru toți copiii din oraș.

Eu am votat pentru ca ai noștri copii, vorbesc despre copii în general, să aibă un viitor prosper în acest oraș, în orașul lor natal, să nu vrea să plece. Să nu admire alt oraș, ci să admire propriul oraș. Am votat pentru omul despre care eu știu, nu din auzite, că este omul care o să-și dedice tot sufletul, toată energia, tot efortul, toate cunoștințele pentru ca acest oraș într-adevăr să fie unul demn de mîndria și dragostea tuturor orășenilor”, a declarat Tatiana Ceban.

În același timp, soția lui Andrei Năstase a fost nesigură în declarațiile sale. Întrebată cînd va reveni împreună cu familia în capitală, soția lui Andrei Năstase – ministru de Interne deja de trei luni, a dat de înțeles că nu se simte în siguranță în Chișinău.

Eu vă îndemn să ieșiți cu toții la vot pentru acest oraș pentru viitorul lui. Eu mi-aș dori să îmi plimb copilul în acest oraș și să fie, în primul rînd, în siguranță”, a declarat aceasta.

Jurnaliștii au insistat să afle cînd aceasta va reveni în Chișinău, deoarece împreună cu familia locuiește de mai mulți ani în Germania.

Jurnalist: ”Cînd veți reveni în capitală cu totul, să reveniți în Chișinău împreună cu familia?”

Soția lui Năstase a răspuns fugind: ”Va veni ziua și vom reveni”.

About Author

admin