Vizită importantă la IGP: polițiștii moldoveni vor putea prelua experiență de lucru de la omologii din Qatar

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc a avut o întrevedere cu membrii unei delegații a Poliției din Qatar, un reprezentant împuternicit pentru Afacerile Interne a Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova, dar și din cadrul Colegiului de Poliție din Qatar.

În cadrul întrevederii au fost abordate mai multe subiecte, precum: sistemul de pregătire profesională a polițiștilor, securitatea circulației rutiere, combaterea crimelor cibernetice, combaterea traficului de droguri, dar și domeniul resurselor umane.

Șeful adjunct al IGP a apreciat profesionalismul și nivelul de pregătire a Poliției din Qatar, la fel a ținut să mulțumească omologilor pentru cooperare și suportul acordat de a organiza o vizită de lucru a unui grup de polițiști din Moldova.

Polițiștii moldoveni vor putea prelua experiență de lucru de la omologii din Qatar în domeniul crimei cibernetice, securității circulației rutiere și domeniul de investigații, pentru îmbunătățirea modului de lucru.

Delegația din Qatar a salutat deschiderea conducerii IGP și a dat asigurări că partea qatareză va susține eforturile de dezvoltare a Poliției din Republica Moldova, manifestând convingerea că va fi o colaborare fructuoasă și de durată.

În ianuarie 2017, șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a efectuat o vizită oficială la Poliţia din Statul Qatar.

About Author

admin