12.000 de euro? Filat din nou politicianul anului în VIP Magazin. Nu i-a mai luat şi Angelei Gonța premiul jurnalista anului

Noaptea trecuta a fost marea Gala “Omul Anului”, organizata de VIP Magazin. Dupa cum era de asteptat, tot “blatneacul” din capitala a fost la acest eveniment, sa ridice trofeele, pentru care au achitat.

Stiu ca se vor supra unii, insa trebuie de spus lucrurilor pe nume si in acest an, pentru ca nu este prima oara.

1. Potrivit surselor din interiorul “VIP Magazin”, Locul I a fost vandut cu 12000€ lui Vlad Filat, obsedat mereu de Locurile din frunte. A dat banii sa fie primul in lista, fara sa se gandeasca ca putea sa cumpere ceva pentru un spital – aparate necesare, medicamentele care lipsesc de doua luni. Faima si orgoliul este mai presus de tot la acest “politician”.

2. Urmatoarele locuri au fost acordate celor din PD, pentru ca ei au ajutat lansarea revistei Casa Mia. Da ma rog, trebuie de intors datoria.

3. Rodica Cioranica, sefa de la VIP, a venit la Gala de ieri cu un BMW X6 de toata frumusetea. Noua masina a fost cumparata din Salonul BNW, la pret cat un apartament. Normal, Doamna are de unde cumpara, iar FISCUL nu verifica de unde sunt banii. La noi totul este tenebru.

PS. Filat este de fapt politicianul care a pierdut anul trecut tot ce a mai avut: partidul, alegerile, familia, partenerii. Da! El merita sa fie Omul Anului, insa la alta categorie.

sursa: gandrabur.net

About Author

admin