Usatîi a mințit jurnaliștii

Liderul formațiunii „Partidul Nostru” a mințit opinia publică în direct la conferința de presă pe care a organizat-o miercuri. Acesta a declarat că primarii aleși pe lista formațiunii sale nu mai eliberează autorizații pentru sălile de jocuri de noroc din luna noiembrie, însă primarul de Basarabeasca a semnat două astfel de autorizații chiar marți, 16 februarie.

Usatîi a fost întrebat în timpul conferinței dacă va cere și demisia altor primari care eliberează autorizații pentru acest gen de activitate așa cum a făcut-o în cazul edilului de Fălești. Acesta a declarat că în toate localitățile conduse de reprezentanții partidului său nu mai sunt eliberate autorizații pentru jocurile de noroc din noiembrie 2015.

“În Comrat dacă nu greșesc, da nu greșesc sigur, au fost eliberate în luna noiembrie. Și Basarabeasca la fel. Nu vă supărați, la noi poziția comună a apărut puțin mai târziu. Înțelegeți ? Și iată și acum îmi dau seama, autorizații semnate în luna iunie de conducerea precedentă. Deci au semnat primarii noștri, dar a fost o decizie comună luată după luna noiembrie și de Bălți și în toată țara”, a declarat Usatîi.

Pe de altă parte, primarul de Basarabeasca Valentin Cimpoeș a semnat chiar marți două autorizații pentru firma ”Ștorm Plus” pentru a deschide două săli cu aparate de joc în această localitate. Potrivit autorizațiilor semnate la 16 februarie, sălile vor activa non-stop, fără întrerupere, fără zile sanitare sau de odihnă. O autorizație este valabilă până la 1 octombrie, alta până la 1decembrie, iar pentru fiecare aparat compania va achita 4.000 de lei anual.

Fotografie 2

Fotografie

sursa: Politics.MD

About Author

admin