A tamponat cu mașina două femei și a fugit de la fața locului

Poliția a reținut un bărbat care marți seara a tamponat două femei de 24 de ani, pe o trecere de pietoni din orașul Soroca. Imediat după impact, șoferul de 29 de ani, originar din aceeași localitate a părăsit locul accidentului. Acesta era în stare de ebrietate și cu o armă la el.

La scurt timp după accident, poliția a depistat automobilul de model „Grand Cherokee” înmatriculat în Bulgaria, care mai devreme a accidentat cele două victime. Acesta staţiona într-un şanţ la intersecția care duce spre satul Volavița, raionul Soroca.

După ce a observat mașina de patrulare, șoferul automobilului a încercat să abandoneze autovehiculul, având în mână un pistol de model „CZ 83” cu 13 cartușe, deținut legal. Șoferul a fost imobilizat și supus testării alcoolscopice, gradul de alcoolemie în aerul expirat fiind de 0,79 mg/l. Atât șoferul, cât și materialele acumulate au fost predate la Inspectoratul de Poliție Soroca pentru documentare.

Acesta riscă să fie sancționat pentru comiterea unui accident rutier, părăsirea locului acestuia, conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, nesubordonarea la indicațiile legale ale oamenilor legii și folosirea unei arme fiind în stare de ebrietate.

About Author

admin