Activista Domnica Cemortan, împotriva Maiei Sandu: Am să desenez cai verzi pe pereți pe buletinul de vot

APTOPIX Italy Ship Aground

Maia Sandu a făcut parte dintr-un guvern corupt care a permis furtul miliardului și transferul acestuia în regimuri off-shore din care cauză nu merită să fie votată la alegerile prezidențiale, a scris pe contul său de Facebook activista civică Domnica Cemortan.

„Astăzi din partea unui partid, Maia Sandu a fost înaintată pentru a participa la prezidențiale. Să o votăm pe Maia Sandu? EU zic categoric NU!!! Tu ce zici?”, a scris Domnica Cemortan. Întrebarea a provocat reacții diferite, iar ea și-a argumentat poziția prin faptul că Maia Sandu se face și ea vinovată de furtul miliardului și de consecințe.

„Ea, a făcut parte din guvernarea în care a fost transferat miliardul. Ea a semnat /dat/ autorizat transferul banilor într-o bancă OFFSHORE. Dacă ea făcea asta în timpul cât lucra la Banca Mondială, era ÎN PUȘCĂRIE demult”, a scris Cemortan.

În plus, ea s-a întrebat de ce Maia Sandu a ieșit „pe baricade” doar după ce a pierdut fotoliul de ministru. „De ce a ieșit la televiziune când deja nu mai era ministru și a vorbit de miliard, dar nu când era ministru în guvernul când s-a furat miliardul?”, s-a întrebat Domnica Cemortan.

Mai mulți internauți i-au susținut argumentele. „A fost în cadrul guvernului și A SEMNAT garanția aia nenorocită. Să nu-mi umble ea cu scuze din astea, cu banii băbuțelor! și nici cu vorbe că s-a certat cu Iaralov! Dacă dorea cu adevărat să facă ceva – făcea! Saakashvili a răsturnat un guvern din interior, aproape din aceeași poziție ca a lui Sandu. În plus, e la fel de țâfnoasă ca și Năstase, nu poate suporta critica și răspunde foarte agresiv la ea. Asta e descalificant pentru ORICE politician din start”, a comentat cineva.

Pe de altă parte un internaut a scris că Maia Sandu i-a făcut o părere bună și intenționează să o voteze. ”Pentru părere bună nu se votează. Că apoi părerea ai și să o mănânci”, i-a replicat Domnica Cemortan.

sursa: democracy.md

About Author

admin