Angela Gonța s-a zăpăcit! Înainte cerea arestarea lui Shor, acum îi plânge de milă și acuză autoritățile că au arestat un om bolnav

Angela Gonța, fosta soție a lui Vlad Filat a scris un mesaj pe Facebook în care aceasta îl compătimește pe Ilan Șor. Jurnalista dă de înțeles că primarul de Orhei ar trebui eliberat din izolatorul CNA pe motiv că acesta are probleme de sănătate.

„…probabil, mulți cred că voi scrie: “Ura! Shor a fost arestat, trăiască justiția!” Nu, nu voi scrie așa. Eu chiar cred că o justiție adevărată are suficiente instrumente să demonstreze vinovăția celor pe care îi acuză fără băga mii de oameni în izolatoare și să-i țină acolo cu anii, fără a-i priva de dreptul de a vorbi, de a se apăra. O justiție adevărată nu-și umilește cetățenii, nu-i ține în arest bolnavi doar pentru a face spectacol la televizor, nu falsifică probe, nu acționează la comandă sau selectiv”, a scris jurnalista.

13550951_676878805793547_422491535_n

Amintim că Ilan Șor se află în arest pentru 30 de zile fiind acuzat de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani. Avocații acestuia cer eliberarea motivând că primarul de Orhei are probleme cardiace. Medicii de la salvare au fost solicitați deja de două ori după reținerea acestuia, pe data de 22 iunie.

About Author

admin