Boțan a fost aruncat peste bord

Analistul politic Igor Boțan este aruncat din nou din căruța Țopilor, împinsă puternic de către frații Nastase. A mai fost o așa despărțire, în urma căreia Boțan nu mai apărea pe scena Platformei DA și nici la conferințele de presă, însă peste o perioadă analistul a reapărut în mijlocul celor care au depus cel mai mare efort să fie divizată uniunea partidelor de pe dreapta.

Țopii și Naștașii, utilizându-se de imaginea lui Igor Boțan, o imagine care nu era proastă deloc, deoarece el era cunoscut ca un bun analist și echidistant, acum dau cu piciorul în cel care i-a ajutat să ajungă până în ziua de azi. Renunțarea fugarilor se datorează faptului că s-a atins deja scopul dorit încă de acum câteva luni, și anume crearea unui partid politic sub presiunile străzi, ca mai apoi să se spună tuturor că este un partid al Poporului, nu doar o simplă formațiunea politică născută de cineva din dorința de a guverna.

Să nu uităm că, în urma protestelor Platformei DA, Nastașii și Țopii au fost „obligați” să formeze un nou partid pe dreapta, la baza căruia vor pune „voința poporului”, însă fără să sublinieze că acest „popor” a fost atât de nereprezentativ încât nu a reușit să obțină nimic până acum și nici nu este susținut din teritoriu.

Boțan este lăsat să gestioneze singur corturile de balon din PMAN, în care nu mai doarme nimeni de câteva luni. Analistul este lăsat de izbeliște cu un orășel de balon, fără să mai primească careva suport din Germania. Mai pe scurt, cum zice Cheianu, să se descurce singur în continuare, pentru că interes din partea Țopilor și Nastașilor nu mai există.

Am scris anterior că protestele Platformei DA sunt lipsite deja de orice logică politică. Ei au ieșit în stradă stric din cauza unor probleme politice, însă vedem că se duc deja în direcția socială, protestând pentru toate și nimic. Protestul împotriva tarifelor este ok, însă nu este petrecut la ușa corectă. Protestul de la ANRE ar fi trebuit să fie la sediul PLDM sau la închisoarea 13, dar Boțan nu a avut tăria de caracter să-i oblige pe Nastași și pe cei prezenți să ceară de la Filat miliardul, ulterior să se revină la situația de până la dispariția acestuia.

Nu-i exclus că peste câteva zile Boțan va fi luat din nou la braț de Țopi și Nastași, pentru a se demonstra și de această dată că sunt împreună, dar această acțiune va fi lipsită de orice noimă. Or, Boțan se rupea în două și spunea că Platforma nu va devenit partid, însă acum vedem că Țopii au luat oamenii și scopurile politice, iar Boțan a rămas doar cu corturile de balon – să se descurce singur!

Tovarășul Igor, uite că ai pus umărul la distrugerea politicii de dreapta. Ai ajutat niște fugari penali să înființeze un partid nou, însă totodată s-a ajutat stânga să câștige încrederea totală a electoratului, inclusiv a celui de dreapta, nu doar de stânga. Sper că sunteți mulțumit acum de fapta DVS. Noi nu vă mulțumim, pentru că nu avem de ce, însă vă vom pomeni de „bine” atunci când Dodon și Usatîi vor pune mâna pe putere! Să fii sănătos alături de cei care te-au folosit până acum și s-au utilizat de buna imagine!

Sursa: gandrabur.net

About Author

admin