Candidatul Năstase promovează ideile Partidului Democrat // VIDEO

În cadrul unei conferințe de presă, candidatul din partea Platformei Demnitate și Adevăra la funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase a vorbit despre construcția unei săli polivalente în Chișinău pentru a dezvolta sportul moldovenesc.

„În proiectul pe care l-am propus chișinăuienilor un domeniu aparte este sportul, tineretul, copiii noștri. Am spus că vom crea terenuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, am vorbit despre o sală polivalentă care ar trebui realizată în Republica Moldova”, a spus Andrei Năstase, citat de telegraph.md.

Amintim că Partidul Democrat din Moldova, a lansat un proiect infrastructural de anvergură care va aduce Moldova pe harta evenimentelor sportive internaționale. Este vorba de proiectul „Chișinău Arena” – un complex care va putea găzdui diverse formate și va avea o capacitate cuprinsă între 3 și 5 mii de oameni.

Proiectul va fi realizat în baza unui parteneriat public-privat cu companii internaționale, iar perioada necesară pentru construcția și darea în exploatare a acestuia este de aproximativ un an.

Opoziția, prin intermediul a tot felul de „experți” și a resurselor media a catalogat acest proiect ca fiind unul populist, dar totodată nu a ezitat să includă în programul electoral un proiect de acest fel.

About Author

admin