În Capitală a început instalarea mobilierului urban, după renovarea străzilor

Străzile renovate – mai atractive pentru chișinăuieni. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care notează că pe mai multe străzi din capitală, recent renovate, a început instalarea mobilierului urban.

„Pe str. Pușkin, bd. Bănulescu Bodoni și bd. Grigore Vieru din sectorul Centru al capitalei, urmează a fi instalate 150 de bănci, 100 coșuri de gunoi și jardiniere. Lucrările sunt executate de Direcția generală Locativ-Comunală și Amenajare și fac parte din proiectul de reabilitare a străzilor respective.

Anterior, în această zonă, am renovat trotuarele și am evacuat panourile publicitare care urâțeau semnificativ aspectul orașului. Pe bd. Moscova, din sectorul Râșcani continuă lucrările de instalare a 50 de bănci stradale cu urne de gunoi, pe ambele părți ale trotuarelor, pe tronsonul str. Aleco Russo – str. Studenților. Lucrările sunt executate de un agent economic, care și-a luat angajamente față de oraș”, a declarat Ceban.

Edilul spune că în următoarele etape, urmează să fie amenajată zona verde pe perimetrul bd. Moscova și lansată o licitație pentru lucrările de instalare a sistemului de irigare.

About Author

admin