Ceban: „În această zonă nu s-a intervenit niciodată”. Vezi despre ce zonă este vorba..

O zonă plăcută pentru plimbări și reflecții în sectorul Botanica. Pe strada Valea Crucii 24 va fi amenajat un scuar pentru chișinăuieni. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, menționând că lucrările au fost inițiate în acest sens.

„Botanica, str. Valea Crucii 24! În această zonă nu s-a intervenit niciodată pentru a fi create condiții amiabile petrecerii timpului pentru locuitorii capitalei. În prezent, sunt în plin proces de desfășurare lucrările de amenajare a unei zone de agrement pentru cetățenii din sectorul Botanica”, a declarat edilul.

Ceban a specificat că în prezent sunt executate lucrări de terasament a zonei de parcare, lucrări pentru executarea peretelui de sprijin și lucrări de terasament a zonei scuar.

„În următoarele etape urmează a fi implementate acțiuni ca:executarea cofrajului pentru peretele de sprijin; trasarea căilor de acces și a zonei de parcare; executarea lucrărilor de terasament pentru iluminare”.

După finalizarea lucrărilor, cetățenii vor beneficia dealei pietonale reabilitate, spații verzi amenajate, sistem de iluminat modern și mobilier urban.

„Oamenii merită să dispună de condiții bune!”, a conchis Ion Ceban.

About Author

admin