Ceban: Carne, crupe de orez, mazăre şi hrișcă sunt oferite persoanele social vulnerabile. 400 de pachete au fost distribuite în aceste zile

400 de pachete cu produse alimentare neperisabile sunt oferite în aceste zile beneficiarilor direcţiilor municipale de către Crucea Roşie din Moldova cu suportul financiar al Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie.

Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba despre 300 de pachete pentru beneficiarii Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate şi 100 de pachete pentru familiile defavorizate, beneficiare ale serviciilor Direcţiei generale pentru protecția drepturilor copilului.

Fiecare pungă, a câte 16 kg conţine conserve din carne, crupe de orez, mazăre şi hrișcă, zahăr, făină, ulei de floarea soarelui şi paste făinoase. Mulţumesc Crucii Roşiii din Moldova, care ne-a susţinut în diferite situaţii, inclusiv în perioada pandemică de COVID-19. În paralel menţionez că lunar, cei 1200 de persoane social defavorizate din municipiul Chişinău, beneficiari ai serviciului de alimentare cu prânzuri, primesc pachete alimentare. DGASS acordă pachete cu produse alimentare în schimbul prânzurilor, în contextul situaţiei pandemice prin COVID-19”, a declarat Ceban.

Beneficiarii coletelor sunt persoanele în vârstă, persoanele cu dizabilităţi, familiile monoparentale sau cu mulţi copii şi persoanele fără venituri. Coletele sunt distribuite de către direcţiile teritoriale ale Direcției.

About Author

admin