Ceban, în culmea fericirii, după ce Moldova a câștigat Liga Europei – Divizia B la fotbal de plajă. Îmi pare bine că am inițiat reabilitarea parcului „La Izvor” și construcția stadionului

Primarul general Ion Ceban a adus felicitări echipei moldovenești de fotbal de plajă, după ce aceasta a câștigat campionatul Ligii Europei – Divizia B la fotbal de plajă.

„Moldova – Estonia 4-1. Felicitări echipei și antrenorilor. Pe Stadionul de plajă din parcul „La Izvor” a avut loc un meci istoric! Chișinăul a fost gazda unui eveniment extraordinar.

Pentru prima dată în istorie, Moldova a devenit campioana Ligii Europei – Divizia B, la fotbal pe plajă. Republica Moldova s-a calificat la turneul final, Divizia B, al Campionatului European, unde cele mai bune 8 țări europene din Divizia B vor lupta pentru un loc în elita fotbalului pe plajă european.

Competiția va avea loc în luna septembrie, în Portugalia. Suntem mândri de această performanță. Promovăm sportul și reabilităm în continuare infrastructura Chișinăului”, a declarat Ceban.

Edilul spune că se bucură că s-a reușit inițierea reparației Parcului „La Izvor” și construcția Stadionului de Plajă unde astăzi sunt organizate zeci de evenimente.

About Author

admin