Ceban – da, Năstase – ba! Care este diferența dintre cei doi favoriți la șefia capitalei!

Candidatul la funcția de primar al capitalei Ion Ceban a anunțat că se va conforma deciziei Judecătoriei Chișinău și își va scoate panourile publicitare din oraș. Asta după ce instanța de judecată a constatat că acesta ar fi încălcat legislația electorală prin utilizarea materialelor electorale pe care este imprimată imaginea domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Mereu am spus: Legea este una pentru toți! Noi ne vom conforma deciziei instanței. Colegii mei deja au început acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală. Credem ca toți trebuie sa respecte legea, iar noi suntem corecți”, a scris Ceban pe pagina lui de Facebook.

Acum câteva zile și în privința lui Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei, Judecătoria Chișinău a emis o decizie prin care l-a obligat pe Năstase să retragă din campania sa pliantele electorale pe care sunt imprimate monumentul lui Ștefan Cel Mare și Primăriei Chișinău. Instanța a decis că ministrul de Interne degrevat a încălcat legislația electorală atunci când a distribuit aceste pliante. Năstase nu s-a conformat însă și a contestat decizia la Curtea de Apel.

About Author

admin