Ceban: Peste 1000 de copiii rămași fără îngrijire părintească se vor odihni gratuit în această vară la taberele de odihnă organizate de Primarie

Peste 1000 de copii rămași fără îngrijire părintească se vor odihni gratuit în această vară la taberele de odihnă organizate de Primarie. Potrivit primarului general Ion Ceban, municipalitatea va oferi bilete gratuite pentru copiii din Gimnaziul internat nr. 3 și pentru copiii aflați la evidența Direcției generale.

„Micuții vor fi cazați la Tabăra de odihnă ,,Poienița veselă” din Dănceni și vor fi implicați în diverse activităţi educative şi recreative. Tabăra va fi organizată pe parcursul întregii veri, în 7 ture, a câte 159 de copii”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului va organiza tabere tematice în cadrul a 27 de centre comunitare, unde în jur de 900 de copii și tineri vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile de comunicare, de învățare și de relaționare prin jocuri și diverse activități educative.

About Author

admin