Cercetaţi penal pentru jaf la o staţie peco! Momentul când intră în benzinărie (VIDEO)

Doi tineri cu vârstele de 21 și 23 de ani originari din mun. Chișinău și raionul Anenii-Noi, au fost identificaţi şi reţinuţi de către ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

La data de 6 iunie, aceștia ar fi sustras de la o staţie alimentară auto, mijloace financiare în sumă de 38 641 lei. Potrivit datelor acumulate în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, bănuiţii au intrat în stația de alimentare și aplicând forța fizică față de operator au sustras banii din masa casierului.

Astfel, poliţiştii au constatat ulterior că, unul dintre ei era angajat la această staţie peco, care ar fi cunoscut locul păstrării banilor şi care ar fi organizat jaful. În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția. Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru jaf, conform legislație penale în vigoare, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 până la 7 ani.

About Author

admin