Cine este deputatul care a furat cu nesimțire alături de șeful său de partid din ajutoarele umanitare donate de România

Deputatul PLDM Grigore Cobzac se erijează, în Parlament, în mare apărător al dreptăţii, însă are o sumedenie de schelete în dulap.

Locuitorii raionului Hânceşti au readus în memoria opinie publice câteva isprăvi ale acestuia, în timpul inundaţiilor din lunca Prutului, din 2010. “Cu toții ținem minte consecințele suportate în urma inundațiilor din lunca Prutului (Obileni, nemțeni, Cotul Morii), dar puțini cunosc care sunt beneficiarii, Adevărații eroi care sau îmbogățit pe probleme și nevoile oamenilor”, se conţine într-o postare pe pagina Dezvoltare și Probleme Hîncești, de pe Facebook.

“În urma inundațiilor companiile beneficiare de construcția noului sat #CotulMorii au fost companiile afiliate ex-Președintelui Raionului Hîncești, actualul deputat Grigore Cobzac, împreună cu alt #erou al raionului Vlad Filat. Sume impunătoare, provenite din donațiile Oferite de România și Georgia. În același timp, domnul Cobzac din cimentul dăruit de Ramânia, îl vindea în propriul magazin, fapt constatat de Hînceșteni #nuseuita. Cum să explice dumnealui cît de sincer și integru este”, notează sursa citată.

sursa: actual.md

About Author

admin