Cine stă în spatele emisiunii Sandei Filat (PRIMUL SPOT VIDEO)

Misterul se dezleagă. Jurnalista Natalia Morari se pare că este cea care “a tras sforile” pentru apariția Sandei Filat pe micile ecrane. Cel puțin asta reiese dintr-o postare de pe Facebook în care Natalia Morari ne oferă câteva detalii importante.

NATALIA MORARI: “Dragi prieteni, foarte curand echipa noastra Media Sapiens, pe care o conduc, va lansa un proiect nou televizat. Este un proiect la care tin extrem de tare din mai multe motive. Am redescoperit oameni!
Dupa aproape doi ani de discutii, o femeie fantastica, Filat Sanda, s-a lasat convinsa sa accepte aceasta provocoare frumoasa. Si sa stiti ca multi dintre noi, cei care fac televiziune in Moldova, vom avea de invatat de la ea – multe si frumoase. Am invatat si eu. Am redescoperit producatorul cu cel mai mare potential din televiziunea noastra, pe Cristina Gutu. Inca ne va uimi cu multe lucruri frumoase pe care le va face in televiziune, veti vedea. Am realizat cat e de frumos sa ramai in spatele camerelor si sa te bucuri de ceea ce “se naste” in urma lucrului in echipa. Sunt si alte nume, dar detaliile le vom da mai tarziu.
Deocamdata, doar un tease micut. Va rog sa ne tineti pumnii!:)
P.S. Mai multe le veti putea afla din urmatorul numar al revistei “15 minute”.

sanda_filat_youtube_com

Detaliile oferite de Morari au fost publicate la puțin timp după ce fosta soție a liderului Liberal Democraților din Moldova a anunțat pe pagina sa de facebook că se lansează în televiziune.

About Author

admin