CORMAN: Am votat pentru bunăstare

corman
Am votat cu încredere pentru un viitor mai bun. Am votat pentru stabilitate, pentru dezvoltare și bunăstare, pentru o Moldovă modernă și europeană.

Declarația a fost făcută de Președintele Parlamentului Igor Corman la secția de votare din incinta Universității Tehnice din Moldova, unde Speakerul, împreună cu soția sa, Galina Corman, au votat în cadrul alegerilor parlamentare.

Igor Corman și-a exprimat convingerea că noul Parlament ales de cetățeni va fi mai bun decât cel precedent. Potrivit șefului Legislativului, după alegeri, cel mai important este asigurarea stabilității în țară. „Sper ca cetățenii, prin decizia lor, să asigure stabilitatea în Parlament și o majoritate pro-europeană solidă, astfel încât să putem forma și un Guvern pro-european, pentru a ne mișca în continuare mult mai ferm în direcția în care vor cetățenii noștri. Este important să asigurăm bunăstarea moldovenilor în următorii patru ani, să implementăm Acordul de Asociere și să avem un program de guvernare bine structurat. Pentru ca cetățenii noștri să aibă condiții de viață cât mai bune, trebuie să asigurăm creșterea economică, investiții și locuri de muncă”, a declarat Președintele Parlamentului.

Șeful Legislativului i-a îndemnat pe moldoveni să participe activ la alegeri și să voteze pentru o Moldovă așa cum și-o dorește fiecare. „Dacă ne dorim cu adevărat o Moldovă prosperă, trebuie să venim astăzi la vot. Fiecare vot contează!”, a subliniat Igor Corman.
Serviciul de presă al Parlamentului

About Author

admin