Cum a răspuns Natalia Morari la întrebarea: dacă a fost acasă la Ilan Șor

Jurnalista Natalia Morari este prima persoană din țară, care a îmbrăcat tricoul cu inscripția „Unde-i miliardul?”, dar este în relații foarte apropiate cu protagoniștii Miliardomatului.

Vicepreședintele Tineretului Democrat, Ion Harghel i-a amintit Nataliei Morari, în cadrul emisiunii Politica, de la postul de televiziune TV 8, despre o vizită privată, dar secretă, la domiciliul lui Ilan Șor. Inițial, Natalia Morari a dezmințit vehement această informație, însă insistența lui Ion Harghel a făcut-o să adopte un ton mai prudent.

”Ion Harghel: De ce nu i-ați întrebat pe cei din raportul Kroll unde-i miliardul? De ce nu l-ați întrebat pe Chiril Lucinschi sau pe pe Ilan Șor? Dumneavoastră ați fost la Ilan Șor acasă? Natalia Morari: Eu la Ilan Șor nu am fost acasă”, este prima parte a dialogului incendiar.

Ulterior, Natalia Morari a recunoscut că, totuși, frecventa sediul partidului condus de Ilan Șor: ”Deci, nu ați fost niciodată? Eu la Ilan Șor n-am fost ACASĂ. Eu nu țin minte să fi fost la Ilan Șor acasă. Eu am fost în sediul lui Ilan Șor”, a spus, într-un final, Morari. Ulterior, iritată de întrebările incomode, aceasta a cerut ca microfonul invitatului să fie închis.

sursa: hotnews.md

About Author

admin