De Ziua Poliției, Andrei Năstase a demonstrat cât de fățarnic este. Mai ieri îi numea „nemernici”, astăzi îi felicită

De Ziua Poliției, mai mulți politicieni și oficiali au felicitat colaboratorii instituției. Nu a rămas în urmă nici liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase. Acesta le-a urat oamenilor legii împliniri sufletești, în pofida faptului că i-a agresat și înjurat de nenumărate ori la protestele lor.

„Vă doresc tuturor să vă bucurați de împliniri sufletești, inclusiv, prin participarea la edificarea unei țări, în care să vrei să trăiești!”, a scris Andrei Năstase în mesajul de felicitare pentru colaboratorii poliției, publicat pe pagina sa de Facebook.

Pe 25 noiembrie, însă, politicianul nu părea la fel de binevoitor față de oamenii legii. În timp ce împreună cu un grup de protestatari a încercat să pătrundă la o ședință de judecată închisă și nu i-a fost permis, acesta l-a făcut „nemernic” pe polițistul care i-a interzis accesul.

Protestele din această vară de la compania de stat „Teleradio Moldova”, la fel, nu s-au lăsat fără insulte în adresa colaboratorilor poliției. Atunci Năstase îi acuza de faptul că ar fi atacat microbuzul protestatarilor care înainta prin mulțime, chiar dacă din imagini era clar că oamenii legii încercau să nu admită accidentarea protestatarilor și au oprit microbuzul.

 

sursa: moldova24.info

About Author

admin