DEZVĂLUIRI despre trecutul militar al lui Nicolai Grigorișin, candidatul lui Usatîi pentru primăria Bălți // Afirmă că a fost rănit de peste 10 ori, dar a făcut armata la depozit

Candidatul formațiunii «Partidul Nostru» la funcția de primar de Bălți, Nikolai Grigorișin, a fost prins din nou cu minciuna. Presa locală publică informații care pun sub un mare semn al întrebării așa-zisa cariera militară glorioasă a omului de curte al fugarului penal Renato Usatîi. Acesta afirmă că în perioada serviciului militar a fost rănit de mai multe ori.

”Documentele atestă faptul că Nicolai a fost un simplu magaziner, într-o unitate militară, după care s-a retras în rezervă”, scrie portalul gzt.md. ”Nu ne este clar despre ce răni vorbea Grigorișin, poate i-a căzut ceva în cap în magazie”, notează sursa citată.


În același context, internauții au publicat pe Facebook imagini în care Grigorișin se contrazice în privința numărului rănilor. Într-o emisiune de la un post local TV, acesta a anunțat că a fost rănit de 13 ori. Ulterior, la o întâlnire cu locuitorii unui bloc, acesta a fost mai modest și le-a spus despre 12 răni.

Amintim, în context, că, recent, Serghei Pcela, care a condus anterior Direcţia pentru Reparaţii şi Construcţia Drumurilor din Bălţi, a vorbit tot pentru gzt.md, despre trecutul criminal al lui Nicolai Grigorișin, cumătrul lui Renato Usatîi.

Potrivit lui Serghei Pcela, la sfârșitul anilor 90, Nicolai Grigorișin făcea parte dintr-o grupare criminală condusă de Boca și Șurik Kabanov, doi temuți bandiți din Bălți.
Pcela a mai declarat că Grigorișin era, de fapt, un pion, care avea misiunea să execute tot ce i se ordona.

About Author

admin