Din banii proprii, antreprenorul va repara strada Albișoara. Ceban: Peste 3000 de m2 de asfalt va fi frezat și turnat

Peste 3000 de m2 de asfalt de pe strada Albișoara va fi frezat și pus din nou, din contul companiei care făcut lucrările de reabilitare a străzii. Potrivit primarului general Ion Ceban, Primăria Chișinău nu va cheltui niciun leu pentru aceste lucrări.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în respectarea obligațiunilor contractului, antreprenorul a demarat lucrările de remediere a neconformităților depistate.

La acest subiect au fost mai multe ședințe cu antreprenorul și reprezentanții ASD, dar și responsabilii primăriei. Inițial a fost preconizată remedierea prin frezare și așternerea asfaltului nou pe aproximativ 3000 m2, după mai multe analize s-a decis că antreprenorul va freza asfalt mai mult decât a fost preconizat în urma constatării de către comisia de recepție”, a punctat acesta.

Astăzi se frezează ultimul segment identificat, în apropierea str. P. Rareș, iar dacă condițiile climaterice vor fi favorabile, tot astăzi se planifică asfaltarea întregii porțiuni frezate. Concomitent, se remediază neconformitățile la toate accesele pe tronsonul străzilor Zaikin – P. Rareș. După așternerea asfaltului proaspăt, în următoarele săptămâni se planifică aplicarea marcajului rutier”, a declarat Ceban.

Amintim că pentru reparația străzii Albișoara au fost alocate anterior peste 70 de milioane de lei.

About Author

admin