Edilul Capitalei face apel către cei implicați în campania electorală: Lăsați-ne să lucrăm. Din motive că sunteți în campanie, politizați toate problemele și subiectele

Primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj către persoanele implicate în campania electorală. Edilul le-a cerut să se axeze mai mult cum pot dezvolta țara, dar nu să implice proiectele în dezvoltare în declarații murdare. Afirmațiile au fost făcute în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

„Lăsați-ne să lucrăm, noi cei care nu suntem implicați în campanie, dar ne facem munca. Mă refer la acele decizii pe care singuri mulți dintre dvs le agreați, dar din motive că sunteți în campanie, politizați toate problemele și subiectele. Din așa acțiuni, avem de suferit toți noi”, spune Ceban.

Primarul a făcut trimitere către un caz concret. Este vorba de fostul HOTEL NAȚIONAL, „care este o rușine de mulți ani în inima Chișinăului”.

„Acolo unde bântuie noaptea oamenii străzii, copii străzii, unde se fac diverse nebunii, unii vor să lăsăm anume așa. Haosul mereu a plăcut unora în Chișinău. Haideți să ne maturizăm politic și să dezvoltăm acest oraș. Toți chișinăuienii ne întreabă de ce nu se întreprinde nimic, deoarece când vrem ceva să realizăm, ori avem blocaje birocratice, ori politice. Iată de ce chem toată lumea să vrem binele acestui oraș”, a punctat acesta.

About Author

admin