Era să o omoare pentru o pereche de cercei! Bătrână de 81 de ani – victima unui recidivist din Țînțăreni

Infracțiunea a avut loc la începutul lunii septembrie, în satul Chirca, raionul Anenii Noi. Suspectat de această infracțiune este un bărbat de 31 de ani, domiciliat în satul Țânțăreni, anterior condamnat de 5 ori pentru furt, vătămare intenționată gravă a integrității corporale și violare de domiciliu.

În noaptea de 2 spre 3 septembrie, curent, bărbatul ar fi pătruns în locuința unei bătrîne, ar fi lovit-o în regiunea capului cu un obiect, după care ar fi sustras cercei din urechi. Astfel, bărbatul i-a provocat femeii leziuni corporale și un prejudiciu material în valoare de 1 000 de lei.

Recent, în cadrul investigației efectuate de către ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Anenii Noi, bărbatul a fost reținut. În urma percheziției corporale a suspectului, a fost ridicat bonul fiscal de vînzare a aurului la un lombard din Chișinău.

Interogat de poliție, bărbatul își recunoaște vina.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 188 al.2 Cod Penal al RM. Dacă v-a fi găsit vinovat de ”Tîlhărie”, suspectul riscă închisoare de la 8 pînă la 10 ani.

LiveNews.md

About Author

admin