EXCLUSIV // PLDM-iștii Cimbriciuc și Său s-au bătut la Soroca ?

Potrivit surselor LiveNews, scandalul dintre cei doi s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute când PLDM-iștii se aflau într-un local din Soroca.

cimbriciuc-sau

Alexandru Cimbriciuc, deputat în fracțiunea PLDM  și Victor Său, președinte al raionului Soroca din partea PLDM, s-ar fi luat de gulere în incinta unui local din Soroca. Altercația s-ar fi pornit din cauza listei electorale a partidului.

Se pare că Său nu i-a oferit susținerea raionului Soroca lui Cimbriciuc pentru propulsarea lui pe un loc trecător în lista PLDM (acesta este acum pe locul 49), iar după un schimb dur de replici, în fața mai multor primari PLDM, prezenți în sala de banchete a localului, cei doi s-ar fi încăierat.

Cei doi au fost despărțiți de primarii prezenți acolo,  spun sursele LiveNews, care au solicitat anonimatul. Îndată după incident, Său și Cimbriciuc au urcat în mașini și au plecat spre Chișinău, unde ar fi avut o discuție cu președintele formațiunii, Vlad Filat.

Contactat de reporterul LiveNews, Alexandru Cimbriciuc a negat informațiile:

“Cred că cineva a inventat toată povestea asta. Nu este adevărat. Noi am rămas prieteni în continuare”

Interesant este că potrivit altor informații, cei doi ar mai fi avut un conflict cu doi ani în urmă, atunci însă cei prezenți nu au reușit să intervină la timp, iar bătaia dintre cei doi s-a soldat cu vânătăi vizibile.

Vom reveni cu detalii.

LiveNews.md

About Author

admin