Filat pregătește umiliarea lui Leancă? Natalia Gherman pe post de IUDA

Se pare că pe lângă formarea Monstruoasei Coaliții mai asistăm la un episod din filmul: “Leancă trebuie să cadă”. Ieri, cel puțin doi politicieni – Mihai Ghimpu și Renato Usatîi – au declarat că Iurie Leancă nu va mai fi prim-ministru.

Măi, măi, măi ce surpriză! Pentru Iura. Și numai pentru el, care în naivitatea-i caracteristică sectanților din “Frăția Stejarului și Ghinzii”, mai credea într-o minune: cea a izbăvirii lui Filat de nimicnicie.Doar Iura mai credea că Filat chiar își poate onora promisiunile. Eh, Iura, Iura… doar ți-au spus oamenii să nu-l crezi!

Nu cred că au existat mulți dintre cei ce nu sunt membri ai PLDM, care chiar credeau că Filat îi va da voie lui Iura să revină în funcție. Iar dacă au existat, atunci ar trebui să recitească tot ce s-a scris despre fățarnicul și mincinosul Șefu’. Asta așa, pentru profilaxie, ca să nu mai creadă în promisiunile lui și nu cumva să se lase și ei atrași în secta verde condusă de Iluminatul Al Vostru în rang de Mare Șmen.

Eh, Iura, Iura… Mai ții minte cum scriam că la prima ocazie Filat te va arunca din căruță ? Dar șansa pe care ai avut-o să-l arunci tu ? Nu ți-i milă de tine acum ?

Eh, Iura, Iura… Acum nu eu îmi bat joc de tine. Filat o face. A șters pe jos cu tine și ți-a arătat unde ți-i locul. Da, corect, doar pe lista electorală, ca să-i aduci rating. Opunerea ta, la momentul oportun, și ai avut ocazia asta, ar fi fost un dezastru pentru el. Tu ai ales să fii violat. În cel mai pervers mod. Și cel mai scârbos pentru tine este că ai fost violat în public. Iura, Filat te-a avut în direct la Pro TV! Așa băibi ?

Eh, Iura, Iura… Pe mine unul nu mă miră fățărnicia lui. Țărănul cu sapa în borsetă, originar din Lăpușna, nici nu putea să procedeze altfel cu tine, or, deviza lui  de viață se pare că este: Не на..бёшь , не проживёшь! sau Не удобно Машку под забором! (pe asta la sigur ai auzit-o chiar din gura lui).

Eh, băibi-băibi, pardon, Iura, Iura…  Dar cum te simți tu când știi că la violul tău a participat și fosta TA subordonată  Nătălița? Cum e să fii violat de o femeie slabă și palidă în fața banilor și funcțiilor ? Așa-i că ți-i greață ?

Iura, Iura…  Cunosc multă lume care în locul tău s-ar supăra, și-ar lua jucăriile și ar pleca… Tu nu o vei face, băibi.

Știi de ce ? Pentru că nu le ai, Iura… Ție chiar nimic nu îți încurcă să dansezi!

VOXPUBLIKA

About Author

admin