Filat s-a temut să vină în instanță să-și asculte sentința

Vlad Filat s-a temut să apară astăzi în fața instanței care a citit decizia motivată de condamnare. Acesta nu a vrut să fie prezent în sală în momentul în care sunt rostite probele împotriva lui. Astfel cel care cerea un proces public, a demonstrat odată în plus că nu a vrut decât să influențeze martorii prin procesul public, în speranță că dacă în sală va fi presa, celor care urmau să aducă probe împotriva lui le va fi rușine sau frică să facă declarații.

Acum când probele sunt făcute publice, condamnatul Filat fuge deja de ele. Fuge pentru că este un laș și se teme să-și asume vina, or el nu le poate combate cu nimic. Nici măcar să mai trimită un mesaj presei nu a vrut, or cu siguranță că putea să o facă azi.

Am mai spus și repet, în momentul transmiterii ultimului milion de dolari SUA de către Șor lui Filat, în republica Moldova se afla un procuror DNA. Credeți că din întâmplare?

Și da, ca să nu greșesc cumva, priviți voi încă o dată imaginile, poate totuși Filat a fost astăzi la judecată. Eu nu l-am văzut, poate voi îl vedeți, ascuns prin vreo poșetă de jurnalistă.

Gabriel Călin

About Author

admin