A fost prezentat proiectul pentru elaborarea studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor în Chișinău

Astăzi, în cadrul unei şedinţe cu responsabilii din domeniu, a fost prezentat proiectul pentru elaborarea studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor în Chișinău.

Raportul a fost prezentat de compania MTD SRL, care a fost desemnată câștigătoarea licitației. Proiectul include metodologia și planul de acțiuni de implementare a activităților, precum și structura studiului de oportunitate.

,,Consultantul va examina cele mai bune practici în 4-5 orașe din Europa, iar la inițiativa mea, în baza vizitei de lucru în România, se va examina și exemplul experienței de succes a sistemului de management al parcărilor din sectorul 4 al mun. București”, a menţionat primarul general, Ion Ceban.

În cadrul şedinţei de lucru au mai fost puse în discuţie şi proiectele privind amenajarea parcărilor în capitală, care deja se află în derulare.

Potrivit edilului, în acest sens, în mai multe sectoare au fost identificate terenurile, iar unele sunt în curs de amenajare.

About Author

admin