GLUMA SE ÎNGROAȘĂ // ÎNCĂ O LOVITURĂ DURĂ PENTRU FILAT. Dosarul penal devine tot mai “greu”

filat222
Veaceslav Ioniță, președintele comisiei Economie Buget și Finațe, a făcut astăzi noi dezvăluiri scandaloase despre cazul BEM și implicarea lui Vlad Filat. Potrivit deputatului, chiar în ziua în care a făcut primele dezvăluiri despre implicarea apropiaților lui Filat în sustragerea a jumătate de miliard de lei de la BEM, Caravita, firma care aparține rudelor premierului a mai contractat un credit de 28 de milioane de lei, gajând 1000 de hectare de teren în Hâncești.

Exact în ziua în care am ieșit cu declarații, la 12 septembrie, Firma familiei Karavita, a luat încă un credit de 28 milioane de lei. Intrebati un agricultor daca e posibil să gajați 1000 de hectare în Anenii Noi și să obții 20 de milioane de Dolari.
Fac apel către toate instituțiile statului, BNM tace, Guvernul TACE, fac apel, oameni buni, chestia asta trebuie de oprit. vreau răspunsul la toate scrisorile mele. Vreau listele tuturor companiilor care au luat credite și nu au platit nici un leu. Am primit scrisori doar de la CNA și Procuratură. Le aștept și pe restul.
, susține Veaceslav Ioniță.

Deputatul a declarat că a emis noile informații la CNA, care speră el va grăbi ancheta în cadrul procesulului Penal pornit de instituție pe marginea dezvăluirilor lui Ioniță.

Să ieși și să spui că nu ai nimic cu BEM și chiar în aceeași zi să mai scoți din bancă 28 de milioane de lei, mi se pare deja GRAV. Condițiile ultimul contract prezintă deja dovezi de trafic de influență. Nu cred că băiețelul cela de 26 de ani, care este administrator la CaraVita, este cel a exercitat acest trafic de influență. La AEROPORT tot sunt probleme, dar la BEM se face chiar pe față. Sunt scoși bani și este prea evident, a mai spus Ioniță
Vom reveni cu detalii

LiveNews

About Author

admin