Gofman s-a dezumflat. Nu mai are nimic de spus. Încă un show eșuat al Nataliei Morari

Gonflabilul erou al Natașei a refuzat să se prezinte astăzi în fața oamenilor legii care s-au arătat interesați de declarațiile semiincendiare făcute de către acesta referitor la jaful secolului. Gofman, asemeni cârnățarului de la Poșta Moldovei s-a dovedit a fi doar un membru al trupei de circ pe care Morari s-a oferit s-o promoveze.

Clovnul cu aspirații de purtător de informații, nu s-a prezentat astăzi în fața oamenilor legii, chiar dacă a fost citat. Indiferent de motivul pe care îl va invoca, cel real constă în faptul că Gofman, ca și Filat, se teme să spună ceea ce știe, pentru că a fost implicat până la urechi în schema de la BEM, or anume el era responsabil de controlul operațiunilor dubioase din sistemul bancar.

Cu siguranță, Gonflabilman prezintă interes pentru oamenii legii și chiar ar fi util în elucidarea unor aspecte din activitatea bandei de șoc care au dat lovitura asupra sistemului bancar, or acesta, potrivit surselor noastre, este omul lui Veaceslav Platon (aliat acum cu Țopa), și era responsabil direct de schemele de spălare a miliardelor din Rusia.

Potrivit acelorași surse, Gofman a ieșit în emisiunea Nataliei, pentru că își simțea apropierea fericitului final, undeva pe la Lipcani, lângă Vlad. Tactica dezvăluirilor și victimizărilor înainte de un eventual arest e veche ca lumea și e cunoscută de toate echipele de PR, mai ales de cele care muncesc în slujba Țopilor, Platonilor sau Filaților. De data asta s-a procedat la fel, iar noi, oamenii de rând trebuia să înghițim nada și să-l declaram undeva în subconștiința noastră pe Gofman victimă.

Nu a fost să fie, pentru că procedeele repetate de mai multe ori de o echipă de PR lipsită de imaginație creează imunitate și chiar repulsie.

P.S. Am devenit cam sfătos în ultima perioadă. Ce să-i faci, vă mai dau un sfat gratis: Nu mai pune nimeni botul la eroi umflați, dragii noștri sforari ai presei limBere. Mai răsfoiți cărțulii noi, ajută…

GABRIEL CĂLIN

About Author

admin