Grigorciuc, către Maia Sandu: Din cauza procurorilor corupți, ați pierdut susținerea oamenilor onești, dacă veți continua așa, veți pierde și țara!

Astăzi, lupta cu mafia lui Vlad Plahotniuc a eșuat. Mascații cu cagulele negre pe cap au devenit, din nou, simbolul puterii și al justiției în Republica Moldova. Declarația a fost făcută de către reprezentantul organizației neguvernamentale “Dreptul la dreptate”, Pavel Grigorciuc.

„Organizația noastră a fost fondată de persoanele întemnițate de Plahotniuc, de persoanele care au fost deposedate de business de același Viorel Morari. Azi, toată lupta noastră împotriva mafiei lui Plahotniuc a eșuat, pentru că rămășițele mafiei lui Vlad Plahotniuc, cei mai corupți procurori, au preluat controlul asupra justiției și pe ei se bazează Litvinenco și toată guvernarea PAS. Este greu să vezi cum un om stimabil, precum Alexandr Stoianoglo, trece prin persecuții, împotriva cărora am luptat și cum ne părea nou, am câștigat. Din păcate, azi, urmărim timpurile când mascați din nou devin simbolul puterii, al justiției. Vedem cum oamenii, care ne-au promis schimbări, nu îi permit lui Stolianoglo să spună un cuvânt la Consiliul Superior al Procurorilor, să-și spună părerea la briefing și îl rețin înainte de briefing.

Doamna Sandu, recent ați fost votată de un număr mare de oameni, recent oamenii vă susțineau pe dvs și îl criticau pe Stoianoglo, dar azi, din cauza lui Morari și a procurorilor corupți, ați pierdut susținerea oamenilor onești. Dacă veți continua așa, veți pierde și țara”, a declarat Grigorciuc.

About Author

admin