GRIJĂ NUMAI DE SĂRBĂTORI // 60 de profesori au primit diplome de la Guvern,

IMG_8715Serviciul de presă al Guvernului a emis un comunicat de presă în care ne informează că Iurie Leancă a înmânat diplome ale Guvernului celor mai buni profesori, în cadrul unei ceremonii festive ce a avut loc în incinta clădirii Executivului, cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ.

Astfel, în acest an, au fost premiate 57 de cadre didactice, dintre care 29 au primit diplome de gradul I şi câte 14 de gradul II şi III.

În cadrul ceremoniei, Premierul a exprimat sentimente de profund respect şi recunoştinţă faţă de lucrătorii din învăţământ, menţionând importanţa acestei meserii pentru societate şi faptul că personal cunoaşte cât de complicată este munca de pedagog, tatăl său fiind profesor de matematică şi fizică.

Sunteţi cei care servesc scopul nobil de a educa tânăra generaţie mult mai pregătită pentru ziua de mâine, cei care ne ajută să promovăm reformele necesare şi să creăm un sistem educaţional mult mai competitiv”, a subliniat Iurie Leancă.

Şeful Executivului a mulţumit pentru dedicaţia cu care profesorii îşi fac datoria şi s-a arătat încrezător că dascălii premiați, în anul curent, de Guvern vor contribui la dezvoltarea unui sistem de învăţământ performant în Republica Moldova.

LiveNews.md

 

About Author

admin